Nokia Shop & Service

ВАРНА

Nokia магазин и сeрвиз Финбул

finbul SC

Специализиран сервизен център за хардуерен и софтуерен ремонт на мобилни телефони и продажба на аксесоари и апарати Nokia.

Read more.....

Адрес и Контакти

map

Nokia магазин и сeрвиз Финбул

бул. " Чаталджа " 20, 9000 Варна

телефон: 052 721058

мобилен: 0898 650645

e-mail: nokiacare@finbul.com

Работно време:

Пон.-Петък: 10ч.-19ч.

Събота: 10ч.-14ч.

Неделя: Почивен ден

gps координати:

N 43 21'48"

E 27 92'14"

Nokia магазин и сeрвиз Финбул

Nokia Care Center

Първият Оторизиран Специализиран център Nokia Care бе установен в град Варна на 01.11.2008 от Финбул ООД
oсигурявайки Гаранционна и Извънгаранционна подръжка на мобилни телефони и други комуникационни устройства с марка Nokia съгласно договорните споразумения между Финбул ООД и Nokia Corporation до 01.01.2014г., след това Nokia Care център - Варна се трансформира в NokiaShop & Service Finbul предлагайки на своите клиенти голямо изобилие от продукти Nokia и Извънгаранционен сервиз, като диагностиката и техническото обслужване се извършват от високо квалифицирани специалисти с богат дългогодишен опит в мобилните комуникации. Употребата изключително и само на оригинални резервни части е допълнителна гаранция за професионално обслужване на Клиентите. Основен принцип на Nokia Shop & Service център-Варна при сервизирането на мобилните устройства е използване на най-съвременни технологии, модерна екипировка и оборудване. Главен приоритет на центъра е осигуряването на навременен и квалифициран сервиз с цел удовлетворяване нуждите на своите Клиенти.

NokiaShop & Service-Finbul предлага на своите Клиенти възможност да върнат употребявани мобилни устройства и аксесоари за рециклиране с цел опазване на околната среда.


Ограничена гаранция

Често задавни въпросиНамерете продукт

Намерете аксесоар
Форма за запитване към Nokia магазин и сeрвиз Финбул

Вашето име
Вашият е-mail
Вашето запитване

Език:
suomi, english, български, svenska, deutsch, руский