SAMSUNG Сервиз

БУРГАС

Оторизиран Сервиз за Мобилни Телефони и Таблети SAMSUNG

finbul SC

Оторизиран Сервиз за Гаранционно обслужване и Извънгаранционно обслужване на мобилни телефони и таблети с марката SAMSUNG. Продажба на аксесоари и мобилни апарати.

Повече.....

Адрес и Контакти

map

Местоположение

GSM Сервиз - Бургас

ул. Васил Левски 16 , 8000 Бургас

(вход от пл. Тройката, срещу Съдебна Палата )

телефон: 056 581011

мобилен: 0898 650645

e-mail: service@finbul.com

Работно време:

Пон.-Петък: 09ч.-18ч.

Събота: Почивен ден

Неделя: Почивен ден

gps координати:

N

E

SAMSUNG OТОРИЗИРАН СЕРВИЗЕН ЦЕНТЪР за Мобилни Апарати и Таблети - Финбул Бургас

Samsung Customer Service

Оторизираният сервизен център SAMSUNG Customer Service в Бургас извършва ГАРАНЦИОННO и ИЗВЪНГАРАНЦИОННO сервизиране на Мобилни Телефони и Таблети с марката SAMSUNG, закупени от България, както и на апарати с Европейска Гаранция. Обслужването се извършва от Финбул Сервиз Бургас, част от сервизната верига на българо–финландската компания Финбул ООД, притежаваща дългогодишен опит в Гаранционното и Извънгаранционното сервизиране на мобилни апарати. Сервизът работи с най-съвременни технологии, модерна екипировка и оборудване отговарящи на световните стандарти, като диагностиката и техническото обслужване се извършват от високо квалифицирани специалисти с богат дългогодишен опит в сервизното обслужване на мобилни устройства, а употребата, единствено и само на оригинални резервни части е допълнителна гаранция за качесвено и професионално обслужване. Главен приоритет на центъра е осигуряването на навременен и квалифициран сервиз с цел удовлетворяване нуждите на своите Клиенти..

Освен сервизирането на мобилни усртройства при нас можете да закупите също аксесоари и мобилни апарати SAMSUNG, както и други аксесоари или мобилни телефони.Форма за запитване

Вашето име
Вашият е-mail
Вашето запитване

Език:
български, руский, english, suomi, svenska, deutsch